Nya blommiga tapeter i sovrummet

Nya blommiga tapeter i sovrummet ger ett fräscht och modernt intryck. De passar både i små och stora sovrum och skapar en mysig atmosfär. Tapeterna är enkla att sätta upp och du kan enkelt byta ut dem när du vill. Jag har skaffat såna men jag satte inte upp de själv, för jag tog hjälp utav en målare i Partille och det var han som satte upp tapeterna. Jag fick välja mellan olika mönster och jag valde ett blommigt mönster, som du ser på bilden. Jag är mycket nöjd med resultatet!

Det här är en målare som jag vet är bra eftersom mina grannar i lägenheten under hade anlitat honom för att måla om hela lägenheten. De gjorde om hela lägenheten och när det var klart var jag där och kikade och jag var imponerad av målningen. Så jag vet att det är en bra målare och jag kan rekommendera honom till andra som vill ha hjälp med tapeter och målning. Jag vet ju att man kan göra jobbet själv, men alla är inte lika bra, och jag är inte bra på sådant här så därför tar jag hjälp.

Nu till någonting annat. Jag vill gärna utveckla bloggen och få in lite mer trafik. Jag har börjat använda Google AdWords och det är en tjänst som gör att man kan annonsera på Google och få trafik till sin hemsida eller blogg. Det är en bra tjänst och jag har redan börjat se resultat. Jag har inte satt in så mycket pengar, men det kommer nog med tiden. Så håll utkik efter min blogg i framtiden, den kommer nog att dyka upp på Google!

PS: Nu vill jag gärna veta vad ni tycker om min blogg. Kommentera gärna och berätta vad ni tycker! 🙂 Det är bara att skriva på nere i kommentarsfältet!