Tips på en elektriker

Hej alla i regnrusket, det öser ner och det går inte vara ute så jag stannar inomhus och skriver några inlägg. Vi kan alla behöva vända oss till en elektriker och det gör att jag kommer att skriva ett inlägg om detta. För ett tag sedan behövde jag en elektriker här i Bollnäs och efter lite sökande bland vänner och bekanta fick jag rådet att vända mig till ett företag som sades kunna hjälpa mig, och det stämde. Inte nog med att de kunde hjälpa mig, det var inte dyrt och jag fick snabb hjälp, så därför vill jag tipsa er alla om det här företaget och en sak till, de kan även hjälpa er i Söderhamn. Kort och gott det perfekta företaget för alla som söker en elektriker endera i Bollnäs eller Söderhamn. 

Vi har byggt om villan och renoverat badrummet. Mycket av det gamla revs ut och ersattes av nytt och vi hade olika hantverkare här. Sedan när vi skulle sätta in en ny tvättmaskin och torktumlare visade det sig att det har kommit nya regelverk som inte fanns en gång i tiden när vi köpte huset. Numera måste man ha en jordfelsbrytare så det var en sak som det här företaget hjälpte oss med. Vi behövde nya eluttag lite här och var i villan efter ombyggnationen så det har vi också fått hjälp med. Både min fru och jag känner oss riktigt nöjda med denne elektriker och vi vill föra ordet om dem vidare till er. Det var väl i det stora hela taget det här som jag ville dela med mig om till er i det här inlägget men jag har förstås många andra saker som jag vill skriva om också. Så om ni kommer tillbaka strax så kommer det fler inlägg som ni garanterat vill läsa.