Nytt kök och nytt staket

Hejsan mina läsare och tittare! Jag har nyligen fått nytt kök och nytt staket runt trädgården. Jag vände mig till en byggfirma för att få hjälp med båda projekten, och det blev så fint! Jag är supernöjd med resultatet. Det är fantastiskt, och mitt staket runt trädgården ger den perfekta inramningen av trädgården. Jag kan inte tacka det här företaget tillräckligt för hjälpen och jag är så tacksam till att jag kunde få hjälp både med ett nytt kök och ett nytt staket på en och samma gång. 

Nu är det ju såhär med mig att jag alltid vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt och jag vet att ni är många som i likhet med mig funderar på att bygga eller renovera något. Här i Uppsala finns det såklart många firmor som erbjuder sina tjänster men långt ifrån alla är lika bra. Man måste kolla upp den man vänder sig till och se vad tidigare kunder tycker. Nu som kund till denna byggfirma vill jag föra ordet om dem vidare till er, för det här är ett pålitligt och seriöst val av firma så ni kommer inte bli besvikna ifall ni vänder er till dem. Jag känner mig glad att kunna rekommendera deras tjänster vidare till alla mina kompisar men även till alla som följer min blogg. Det känns skönt när man hittar ett företag som levererar på sina löften och kunden är nöjd! 

Kundservice, vad tänker ni då? Jag tänker att kundservice innebär att kunderna kommer först. Det är kunden som betalar och därför ska kunden även känna sig nöjd med resultatet och kvalitén av arbetet. Jag har alltid sett till att ha en bra kommunikation med de firmor jag anlitat och det går givetvis både att ha kontakt via telefon eller mejl. Tack för den här gången!